-30%

Πολυθρόνα Δερματινη Ανακλινόμενη Ηλεκτρική Ashley Buncrana με USB U84604-13

Original price was: 2.427,00 €.Current price is: 1.699,00 €.

Διαστάσεις: 104 × 99 × 104 cm

Διαθεσιμότητα: Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Η ανακλινόμενη πολυθρόνα Buncrana της Ashley, είναι η τελευταία λέξη του design και της τεχνολογίας. Είναι ηλεκτρική, με μία βολική θύρα φόρτισης USB, που βρίσκεται στο κουμπί ελέγχου ισχύος, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας ενώ χαλαρώνετε. Η πλάτη και το κάθισμα έχουν επένδυση από γνήσιο δέρμα, ενώ ο μηχανισμός ανάκλισης έχει πολλές ρυθμίσεις, για να βρείτε την θέση που σας βολεύει.

Η ανακλινόμενη πολυθρόνα Buncrana της Ashley, είναι η τελευταία λέξη του design και της τεχνολογίας. Υπέρ μοντέρνα, με αφράτη επένδυση πλάτης, αυτή η ηλεκτρική πολυθρόνα με ανάκλιση δελεάζει με το γνήσιο δέρμα που καλύπτει την περιοχή του καθίσματος και τους βραχίονες, προσφέροντας απαλή αίσθηση. Ακόμη και σε πιο ξαπλωτή θέση, θα μπορείτε να είστε σε τέλεια θέση για ανάγνωση ή παρακολούθηση τηλεόρασης χάρη στο ρυθμιζόμενο προσκέφαλο Easy View™.
Διαθέτει θύρα φόρτισης USB.

Μία τέτοια πολυθρόνα αξίζει να έλθετε να την δοκιμάσετε στο κατάστημά μας.

Διαστάσεις 104 × 99 × 104 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!