-30%

Πολυθρόνα Ανακλινόμενη Ashley Larkinhurst 31901-25

813,00 

Διαστάσεις: 109 × 102 × 102 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ανακλινόμενη αναπαυτική πολυθρόνα Ashley Larkinhurst, σε γήινο εκπληκτικό χρώμα, που προσφέρει το τεχνητά παλαιωμένο τεχνόδερμα. Εκτός από την πλούσια αφράτη υφή της, διαθέτει μηχανισμό ανάκλισης, για τα κουρασμένα πόδια και την πλάτη σας. Πολυτέλεια και άνεση μαζί.

YouTube ► https://www.youtube.com/watch?v=DchIzvhYp50

 

Η απαράμιλλη ομορφιά της ανακλινόμενης αυτής πολυθρόνας, της σειράς Larkinhurst, οφείλεται τόσο στο καταπληκτικό τεχνητά παλαιωμένο τεχνόδερμα, όσο και στην πελώρια μαξιλάρα της πλάτης και το μαλακό κάθισμα. Θα σας αγκαλιάσει αναπαυτικά και ακουμπώντας στα στρογγυλά αφράτα μπράτσα της, θα αφεθείτε στην πολυτελή ανάπαυση, που σας προσφέρει. Με μία, δε, απλή κίνηση, μπορείτε να φέρετε σε ακόμη πιο αναπαυτική στάση τα πόδια σας.

Ένα έπιπλο που θα αλλάξει δραματικά την αίσθηση της ανάπαυσης και της πολυτέλειας στο σαλόνι σας. Δοκιμάστε την, στην έκθεσή μας.

Μηχανισμός ρύθμισης της ανάκλισης
Ρύθμιση απαλότητας της κίνησης
Πλαίσιο γωνιακών συνδέσεων με μεταλλική ενίσχυση καθίσματος και υποποδίου
Μαξιλάρια με υψηλής ανθεκτικότητας αφρό
Διακοσμητικοί καμπαράδες

Διαστάσεις 109 × 102 × 102 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!