-50%

Πολυθρόνα με μηχανισμό Ashley Bladen 12000-25

499,00 

Διαστάσεις: 107 × 102 × 102 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Η ανακλινόμενη πολυθρόνα Bladen της Ashley συνδυάζει τη δροσερή εμφάνιση του τεχνοδέρματος με τη ζεστή αίσθηση του καφέ χρώματος. Ψαλιδωτή σύνδεση του σκελετού, σταθερό μαξιλάρι πλάτης. αποσπώμενο μαξιλάρι καθίσματος και ένας μηχανισμός ανάκλισης συμπληρώνουν το σύνολο. Το τελικό της μήκος είναι 175 εκ.

 

Αν σας αρέσει η δροσερή εμφάνιση του τεχνοδέρματος, αλλά και η ζεστή αίσθηση του καφέ χρώματος, θα βρείτε ότι η ανακλινόμενη πολυθρόνα Bladen της Ashley ταιριάζει όμορφα στο γούστο σας. Διαθέτει πολύ ανθεκτικό καφέ τεχνόδερμα, ενώ η αφράτη επένδυση των μαξιλαριών συνδυάζει την άνεση και την υποστήριξη με ένα υψηλού επιπέδου design.

Μία πλούσια προσθήκη για το σπίτι σας, που μπορείτε να παραγγείλετε από το site μας.

Πλαίσιο γωνιακών συνδέσεων
Μασίφ ξύλινος σκελετός
Επένδυση με τεχνόδερμα
Σταθερό μαξιλάρι πλάτης και καθίσματος

Διαστάσεις 107 × 102 × 102 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Υλικό

Τεχνόδερμα υψηλής ποιότητας

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!