-30%

Τραπεζάκι σαλονιού Camiburg Ashley T283-1

Original price was: 712,00 €.Current price is: 499,00 €.

Διαστάσεις: 107 × 60 × 48 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το τραπεζάκι σαλονιού Camiburg, της Ashley, διαθέτει ένα χαρακτηριστικό διακοσμητικό σχέδιο με χιαστί ξύλα, ένα εφέ τραχιάς πριστής ξυλείας και συρόμενη “πόρτα αχυρώνα”, ενώ στο εσωτερικό του έχει αποθηκευτικούς χώρους με ράφια. Οι τέλειοι τροχοί του, για εύκολη μετακίνηση, και το ζεστό καφέ χρώμα του, συμπληρώνουν την τελική του εικόνα.

Ανεβάστε τον πήχη του μοντέρνου στυλ ρουστίκ με το τραπεζάκι σαλονιού Camiburg, της Ashley. Διαθέτοντας ένα εφέ τραχιάς πριστής ξυλείας και χιαστί διακοσμητικό σχέδιο, η μοναδική συρόμενη “πόρτα αχυρώνα” του τραπεζιού κινείται για να αποκαλύψει τους χώρους αποθήκευσης με τα ράφια. Οι τέλειοι τροχοί του, προσθέτουν μια επί πλέον πινελιά στον χαρακτήρα του, που το κάνουν να ξεχωρίζει όσο ακριβώς χρειάζεται.

Ένα από τα πολλά και ωραία τραπεζάκια σαλονιού της Ashley και της συλλογής μας.

Διαστάσεις 107 × 60 × 48 cm
Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!