-30%

Τραπεζάκι σαλονιού Ashley Gately T845-21

919,00 

Διαστάσεις: 96 × 96 × 48 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το εντυπωσιακά ωραίο τραπεζάκι σαλονιού Gately, εκτός από την εμφάνιση, προσφέρει και λειτουργικότητα, με τον ανυψωτικό μηχανισμό του και τον αποθηκευτικό χώρο από κάτω. Διαθέτει και ένα μικρό συρτάρι, για μικροαντικείμενα πρώτης ζήτησης. Στηρίζεται σε τέσσερα εμφανή πόδια.

Πέρα από την εντυπωσιακά ωραία εμφάνισή του, το τραπεζάκι σαλονιού Gately προσφέρει άφθονη λειτουργικότητα. Ένα “φευγάτος’ ανυψωτικός μηχανισμός της επιφανείας του (που αποκαλύπτει έναν αποθηκευτικό χώρο από κάτω), κάνει το αυτοσχέδιο γεύμα στην τηλεόραση ή τη χρήση του φορητού, υπολογιστή πολύ πιο άνετα. Η μαλακή ταπετσαρία της επιφανείας του, έχει διπλή λειτουργία κατάλληλη και για δίσκους σερβιρίσματος.

Βρείτε το και αγοράστε το από το site μας.

Διαστάσεις 96 × 96 × 48 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!