-30%

Τραπεζάκι σαλονιού σετ 5 τεμ. Ashley Boardernest T738-20

Original price was: 1.212,00 €.Current price is: 849,00 €.

Διαστάσεις: 101 × 101 × 45 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ένα τραπεζάκι σαλονιού από την Ashley, σε καφέ σκούρο χρώμα. Έχει τέσσερα σκαμπό με ροδάκια (42x42x37Y), σε κάθε ένα από τα οποία μπορείτε να τακτοποιείτε τα πράγματά σας. Κάθε σκαμπό είναι επενδεδυμένο με αφράτο μαξιλαράκι και ταπετσαρία σε καφέ χρώμα.

Αναβαθμίστε την εμπειρία ψυχαγωγίας σας με το τραπεζάκι σαλονιού Boardernest. Ένας λειτουργικός σύντροφος για το καθιστικό σας, που χαρακτηρίζεται από ένα πλούσιο και ευέλικτο φινίρισμα. Αναβαθμίστε άμεσα τις ημέρες των παιχνιδιών και τις βραδιές ταινιών – τα τέσσερα σκαμπό κυκλοφορούν εύκολα με τροχούς και κρύβονται τακτοποιημένα κάτω από το τραπέζι, όταν τελειώσετε. Και με αποθήκευση κάτω από το επάνω μέρος κάθε σκαμπό, μπορείτε να κρατάτε τα απαραίτητα στη διάθεσή σας και μακριά από τα μάτια του κόσμου.

Η πρωτοτυπία του μαζί με την χρηστικότητά του, δημιουργούν μοναδικό συνδυασμό.

Διαστάσεις 101 × 101 × 45 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!