-30%

Τραπεζάκι βοηθητικό – κομοδίνο Ashley® με USB Barilanni T934-7

Original price was: 450,00 €.Current price is: 315,00 €.

Διαστάσεις: 36 × 61 × 59 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το συμπαγές τραπεζάκι – κομοδίνο Barilanni, της Ashley® διαθέτει, έναν ανοικτό χώρο αποθήκευσης και ένα κλειστό ντουλάπι, ιδανικό για τα προσωπικά σας μικροαντικείμενα. Σε απαλό σκούρο καφέ φινίρισμα με χερούλια στο χρώμα του χαλκού και εμφανή σφαιρικά πόδια.

Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει θύρα USB και μπρίζα για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

 

Όλα είναι εύκολα προσβάσιμα στο συμπαγές τραπεζάκι – κομοδίνο Barilanni, της Ashley®. Δεν θα χρειαστεί να σηκωθείτε αφού αυτός ο κομψός σύντροφος διαθέτει έναν ανοικτό χώρο αποθήκευσης και ένα κλειστό ντουλάπι, ιδανικό για τα προσωπικά σας μικροαντικείμενα. Ο ελκυστικός του σχεδιασμός, με απαλό σκούρο καφέ φινίρισμα, τονίζεται με χερούλια στο χρώμα του χαλκού και εμφανή σφαιρικά πόδια.

Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει θύρα USB και μπρίζα για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Διαστάσεις 36 × 61 × 59 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!