-50%

Τουαλέτα με Καθρέπτη Ashley® Porter B697-131-36

998,75 

Διαστάσεις: 167 × 46 × 195 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Μία παλιομοδίτικου στυλ τουαλέτα με καθρέπτη, που διαθέτει επτά συρτάρια ομαλής κύλισης, με ψαλιδωτή άρθρωση. Ένα άνω συρτάρι έχει επένδυση με τσόχα, ενώ τα κάτω είναι με ξύλο κέδρου. Τα πόμολά της είναι σε σκούρο αντικέ μπρούντζο. Συμπληρώνεται από έναν λιτό και όμορφο τοξωτό καθρέπτη.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο – Προέλευση: Βιετνάμ.

 

Κωδικός προϊόντος: B697-131-36 Κατηγορίες: , , , , , Ετικέτα: Brand:

Η ποιότητα της χειροτεχνίας είναι προφανής. Τα κλασικά στοιχεία σχεδιασμού – που περιλαμβάνουν τα ένθετα πλαίσια, τα αντικέ πόμολα και τα εμφανή πόδια – είναι εύκολο να αγαπηθούν. Ικανοποιώντας το γούστο σας για παλιομοδίτικη διακόσμηση, η τουαλέτα με καθρέπτη της σειράς Porter είναι κομψή, χωρίς να είναι άχρωμη. Επτά ευρύχωρα συρτάρια διατηρούν τα πράγματά σας οργανωμένα με στυλ. Το τοξωτό πλαίσιο του καθρέφτη, που τη συνοδεύει, αντικατοπτρίζει όμορφα το ρουστίκ ύφος της τουαλέτας.

Θα την βρείτε στη συλλογή των κλασικών επίπλων μας, της Ashley® .

Διαστάσεις 167 × 46 × 195 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!