-30%

Μπουφές Έπιπλο Βιτρίνα Σετ Καθρέπτη Τερακότα AL-7013GZ/68

Original price was: 1.650,00 €.Current price is: 1.155,00 €.

Διαστάσεις: 112 × 37 × 95 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Έπιπλο μπουφές – βιτρίνα, που σετάρεται με καθρέπτη, όλα σκαλιστά σε χρυσό χρώμα. Είναι φωτιζόμενος, με μπεζ μάρμαρο επάνω, καθρέπτη στην πλάτη και δύο γυάλινα ράφια, που δημιουργούν τρεις θέσεις για να παρουσιάσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Οι διαστάσεις του διακοσμημένου καθρέπτη με επεξεργασία μπιζουτέ είναι Υ=84, Μ=112 και Β=5εκ. Η εκπληκτική αυτή τιμή αφορά το σετ μπουφέ – καθρέπτη.

Υλικό: Τερακότα – Προέλευση: Κίνα.

Κωδικός προϊόντος: AL-7013GZ/68 Κατηγορίες: , , , , , Ετικέτα:

Ένα αστραφτερό έπιπλο, μπουφές – βιτρίνα, σε χρυσό χρώμα, σετ με καθρέπτη. Είναι κατασκευασμένο από τερακότα και διακοσμείται με σκαλιστή χρυσή διακόσμηση, τζάμια, μαρμαράκι και καθρέπτες. Είναι ένα έπιπλο, τόσο φωτεινό και τόσο εντυπωσιακό, που όπου και να το τοποθετήσετε, πάντοτε θα ελκύει τα βλέμματα του κοινού.

Η βιτρίνα του μπουφέ είναι φωτιζόμενη, με μπεζ μάρμαρο στην επιφάνειά της, καθρέπτη στην πλάτη και δύο υάλινα ράφια, που δημιουργούν τρεις θέσεις για προβολή των αγαπημένων σας αντικειμένων Το μόνο θέμα, που δημιουργείται, είναι τι θα προσέχουν περισσότερο; Τα αντικείμενα που θέλετε να προβάλετε ή το ίδιο το έπιπλο;

Διαστάσεις 112 × 37 × 95 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!