-30%

Μπουφές Έπιπλο Βιτρίνα Τύπου Louis Quinze Milan

789,00 

Διαστάσεις: 108 × 35 × 126 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Έπιπλο μπουφές βιτρίνα τύπου Louis Quinze (XV), διακοσμημένο με χειροποίητα σκαλίσματα. Ένα υπέροχο κλασικό έπιπλο προβολής, με οβάλ καθρέπτη στο άνω οπίσθιο μέρος, δύο συρτάρια με διακριτικό σκάλισμα, δίφυλλη γυάλινη βιτρίνα στο κάτω μέρος που χωρίζεται από ένα μεγάλο γυάλινο ράφι, για να δημιουργήσει δύο ξεχωριστούς χώρους παρουσίασης των αγαπημένων σας αντικειμένων και μεταλλικά σκαλιστά πόμολα.

Ξύλο: Μαόνι (Mahogany) – Προέλευση: Ινδονησία.

Κωδικός προϊόντος: Milan Κατηγορίες: , , , Ετικέτα:

Ίσως ο σωστότερος χαρακτηρισμός του να είναι σκέτο βιτρίνα (προθήκη, στα ελληνικά), παρά μπουφές – βιτρίνα. Το κομψό αυτό έπιπλο δεν είναι για να αποθηκεύετε, αλλά για να αναδεικνύετε ή να επιδεικνύετε κάποια από τα όμορφα πράγματα, που έχετε στο σπίτι σας. Βοηθάει σε αυτό και η πολύ όμορφη και ανάλαφρη διακόσμησή του και η απόχρωση του μαονένιου ξύλου του.

Ένα στολίδι σε μία πλευρά της τραπεζαρίας σας, που θα αποσπά συνεχώς τα βλέμματα των προσκεκλημένων σας. Τόσο για αυτά που προβάλλονται μέσα από τις γυάλινες πόρτες της βιτρίνας, όσο και για την ίδια την βιτρίνα. Δείτε την από κοντά και θαυμάστε την υπέροχη κατασκευή της.

Διαστάσεις 108 × 35 × 126 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!