-30%

Βιτρίνα Έπιπλο Ιταλική Φωτιζόμενη Οκτάγωνη Τερακότα GIOTTO

Original price was: 1.650,00 €.Current price is: 1.155,00 €.

Διαστάσεις: 62 × 62 × 143 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ιταλική φωτιζόμενη βιτρίνα, οκτάγωνη σκαλιστή σε χρώμα χρυσό – χάλκινο. Είναι ένα έπιπλο που μπορεί να «σταθεί» και μακριά από τοίχο, προσφέροντας κυκλική θέα στα εκθέματά του. Έχει δύο υάλινα ράφια, που δημιουργούν τρεις ιδιαίτερες θέσεις παρουσίασης των εκθεμάτων, καθώς και καθρέπτη στο κάτω μέρος.

Υλικό: Τερακότα – Προέλευση: Ιταλία.

Κωδικός προϊόντος: GIOTTO Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα:

Άλλη μία Ιταλική βιτρίνα, βγαλμένη από την εποχή των Μεδίκων. Είναι σε οκτάγωνο σχήμα, που σημαίνει ότι μπορεί άνετα να στηθεί κοντά σε τοίχο, σε γωνία ή στο μέσον κάποιου χώρου. Είναι όντως εντυπωσιακή με το σκάλισμά της και τις πολλές επιφάνειές της.

Στο κατάστημά σας ή στο σπίτι σας, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ζητήστε να τη δείτε από κοντά, όταν έλθετε στην έκθεσή μας.

Διαστάσεις 62 × 62 × 143 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!