-30%

Βιτρίνα Έπιπλο Ιταλική Φωτιζόμενη Εξάγωνη Τερακότα TIN OA

1.124,20 

Διαστάσεις: 60 × 35 × 140 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Φωτιζόμενη, εξάγωνη ιταλική βιτρίνα, σκαλιστή σε χρώμα χρυσό – χάλκινο. Το σχέδιό της είναι απέριττο, με μπιζουτέ επεξεργασία στα εξωτερικά τζάμια. Διαθέτει τρία υάλινα ράφια, με καθρέπτη στο πίσω μέρος, που δημιουργούν τέσσερα επίπεδα.

Υλικό: Τερακότα – Προέλευση: Ιταλία.

Κωδικός προϊόντος: TIN OA Κατηγορίες: , , , Ετικέτα:

Σε χρώμα χρυσού με χαλκό, έρχεται η έκδοση αυτής της μεσαίου μεγέθους βιτρίνας. Προορισμένη για την μέση κάποιου δωματίου ή ακουμπώντας σε κάποιον τοίχο, θα προβάλλει τα αντικείμενά της (από κοσμήματα έως διακοσμητικά). Ο εσωτερικός της φωτισμός, συντείνει στην ανάδειξη των εκθεμάτων, με τρόπο επαγγελματικό.

Στην έκθεσή μας, μπορείτε να δοκιμάσετε την βιτρίνα αυτή, προκειμένου να διαπιστώσετε και εσείς την αποτελεσματικότητα της.

Διαστάσεις 60 × 35 × 140 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!