-30%

Τραπεζάκι Σαλονιού – Μπαούλο Ashley Kyleman A3000187

Original price was: 700,00 €.Current price is: 490,00 €.

Διαστάσεις: 89 × 89 × 47 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το τραπεζάκι σαλονιού – μπαούλο Kyleman, από την Ashley, είναι εντελώς μόδα. Διαθέτει έναν ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο, μαξιλαρωτή ταπετσαρία και απαλά κυλιόμενους τροχίσκους, για άνετη μετακίνησή του.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

Κομψό, ανεπιτήδευτο και εύκολα μετακινούμενο, το τραπεζάκι σαλονιού – μπαούλο Kyleman, από την Ashley®, είναι εντελώς μόδα. Ο ευρύχωρος χώρος αποθήκευσης μπορεί να φιλοξενήσει κουβέρτες, τηλεχειριστήρια και άλλα αντικείμενά σας, μακριά από την κοινή θέα, αλλά εύκολα προσβάσιμα. Η μαξιλαρωτή ταπετσαρία του, του προσθέτει και άλλη γοητεία. Όλα αυτά μαζί με τους απαλά κυλιόμενους τροχίσκους, βοηθάν τις καλές στιγμές να κυλήσουν.

Παραγγείλτε το από το site μας και εντυπωσιάστε συγγενείς και φίλους.

Διαστάσεις 89 × 89 × 47 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!