-30%

Τριθέσιος Καναπές Ashley Larkinhurst 31901-38

Original price was: 1.700,00 €.Current price is: 1.190,00 €.

Διαστάσεις: 226 × 99 × 97 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ένας καταπληκτικός και αναπαυτικός τριθέσιος καναπές, της Ashley. Έχει πολύ όμορφο σχέδιο, με κυρτά μπράτσα, διαθέτει πολύ ωραίο τεχνητά παλαιωμένο τεχνόδερμα, σε χρώμα της γης και πολύ γερό και δεμένο πλαίσιο. Θα τον βρείτε μαζί με άλλα αντικείμενα της σειράς Larkinhurst στην έκθεσή μας και θα σας ενθουσιάσει.

 

Ένας πολύ στυλάτος και αναπαυτικός τριθέσιος καναπές Ashley, της σειράς Larkinhurst, που θα δώσει μία άλλη πνοή στο σαλόνι σας. Τα γήινα χρώματά του και κάποια κλασικά χαρακτηριστικά, όπως τα στρογγυλεμένα μπράτσα (ερεισίχειρα) και τα κυκλικά φαρδιά ξύλινα πόδια, ζωγραφίζουν μία αρκετά παραδοσιακή εικόνα.

Αυτόν τον όμορφο καναπέ, μέρος της σειράς Larkinhurst, με τις πολλές και προσεγμένες κατασκευαστικές του λεπτομέρειες, θα τον βρείτε στην έκθεσή μας. Εκεί θα βρείτε και τα άλλα μέλη αυτής της υπέροχης σειράς, για να ολοκληρώσετε κάποιο σετ επίπλωσης.

Πλαίσιο γωνιακών συνδέσεων
Σταθερά μαξιλάρια πλάτης
Αποσπώμενα μαξιλάρια καθίσματος
Μαξιλάρια με υπέρ-υποστηρικτικά ανεξάρτητα ελατήρια
Περιλαμβάνονται 2 διακοσμητικά μαξιλάρια
Μαξιλάρια γεμισμένα με μαλακό πτέρωμα και κλείσιμο με φερμουάρ
Διακοσμητικοί καμπαράδες.

Διαστάσεις 226 × 99 × 97 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Υλικό

-, Τεχνόδερμα υψηλής ποιότητας

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!