-30%

Πολυθρόνα Ashley Merrimore 65504-23

Original price was: 970,00 €.Current price is: 679,00 €.

Διαστάσεις: 132 × 111 × 96 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Η ευρύχωρη πολυθρόνα Merrimore της Ashley, έχει ποιότητα και κομψότητα. Διαθέτει μία πολύ ωραία ταπετσαρία σε ανοιχτό μπεζ χρώμα, αφράτα μαξιλάρια στην πλάτη και στο κάθισμα και στηρίζεται σε τέσσερα εμφανή ξύλινα πόδια. Συνοδεύεται από ένα διακοσμητικό μαξιλαράκι.

Εδώ μιλάμε για αφοσιωμένους θαυμαστές. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ερωτευτεί αυτήν την ευμεγέθη πολυθρόνα, όσο δεν παίρνει άλλο. Είναι κάτι περισσότερο από ωραία, με τους διακοσμητικούς καμπαράδες της, την ταπετσαρία σε στυλ λινό και τα εμφανή ξύλινα πόδια, που της χαρίζουν ποιότητα και ουσία. Είναι αρκετά ευρύχωρη ώστε να κάθεστε άνετα και αναπαυτικά.

Σας περιμένει να την δείτε στην έκθεσή μας ή στο site μας και να την αποκτήσετε.

Διαστάσεις 132 × 111 × 96 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!