-50%

Μπουφές με καθρέπτη SANDRA SET BUFFET MIRROR

Original price was: 2.980,00 €.Current price is: 1.490,00 €.

Διαστάσεις: 210 × 56 × 200 cm

Διαθεσιμότητα: Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Αυτός ο κλασικός μπουφές της συλλογής “Sandra”, ξεχωρίζει για τα σκαλιστά διακοσμητικά στοιχεία που τον στολίζουν και για την όμορφα λουστραρισμένη επιφάνειά του. Η πρόσοψή του είναι κυματοειδής και διατρέχεται από ένα σκαλιστό κορδόνι και διαθέτει τέσσερα πορτάκια, που κρύβουν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Συνδυάζεται με τον οβάλ καθρέπτη, που είναι διακοσμημένος με το ίδιο μοτίβο.

Κωδικός προϊόντος: SANDRA SET BUFFET MIRROR Κατηγορίες: , , , , , Ετικέτα:

Κλασικός μπουφές της συλλογής “Sandra”, ξεχωρίζει για τα σκαλιστά διακοσμητικά στοιχεία που τον στολίζουν και για την όμορφα λουστραρισμένη επιφάνειά του. Η πρόσοψή του είναι κυματοειδής και διατρέχεται από ένα χρυσό σκαλιστό κορδόνι, δίνοντας μία ευχάριστα νότα στο έπιπλο. Διαθέτει τέσσερα πορτάκια, που κρύβουν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Συνδυάζεται πολύ ταιριαστά με τον οβάλ καθρέπτη, που είναι διακοσμημένος με το ίδιο μοτίβο.

Δείτε τον, στην έκθεσή μας και κάντε τον δικό σας.

Διαστάσεις 210 × 56 × 200 cm
Προέλευση

Τουρκία

Ξύλο

Σημύδα

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!