-50%

Τραπεζαρία Country Λευκή Ashley – Σετ 7 τμχ. D743-45-02

1.919,00 

Διαστάσεις: 244 × 107 × 76 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Η τραπεζαρία Realyn, της Ashley, αποτελείται από ένα επεκτεινόμενο τραπέζι και έξι καρέκλες. Το τραπέζι και οι καρέκλες, έχουν ένα διακριτικό σκαλιστό σχέδιο country style και χρώμα σε παλαιωμένο λευκό. Οι καρέκλες έχουν ένα πολύ όμορφο κορδελωτό σχέδιο στην πλάτη και αναπαυτικό αφράτο κάθισμα. Το τραπέζι με την επέκτασή του, φθάνει στα 244 εκ. και χωράει άνετα οκτώ καρέκλες.

Διαστάσεις καρέκλας: 50 × 61 × Υ103 εκ.
Διαστάσεις τραπεζιού κλειστό: 199 x 107 x Y77εκ.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

 

Κωδικός προϊόντος: D743-45-02 Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα: Brand:

Η τραπεζαρία Realyn, της Ashley, με επεκτεινόμενο τραπέζι, αντλεί την έμπνευσή της από την επίπλωση ενός παραδοσιακού γαλλικού αγροτόσπιτου. Διαθέτει όλα αυτά που την κάνουν «χάρμα οφθαλμών», από το διπλά περασμένο χρώμα της σε τόνο country λευκού, που της δίνει την αίσθηση του παλαιωμένου γαλλικού ρουστίκ, έως το διακριτικό σκαλιστό σχέδιο του τραπεζιού, με την καφέ-ο-λε επιφάνειά του. Και να μη λησμονούμε τις καρέκλες με το μοναδικό κορδελωτό σχέδιο της πλάτης και το αναπαυτικό τους αφράτο κάθισμα.

Ζητήστε να τη δείτε στην έκθεσή μας και καλή σας όρεξη.

Διαστάσεις 244 × 107 × 76 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!