-30%

Φωτιστικό επιτραπέζιο Ashley® Sallee L200064

290,00 

Διαστάσεις: 46 × 30 × 85 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Πολύ λεπτοδουλεμένο επιτραπέζιο φωτιστικό Ashley®. Δουλεμένο σίδερο, κεραμικό και πολυεστέρας, που δίνουν ένα μοναδικά ρομαντικό και λίγο εξωτικό τόνο. Η πατίνα του, προσθέτει πολλά χρόνια παλαιότητας, ολοκληρώνοντας έτσι ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Υλικά: Κεραμικό, μέταλλο, πολυεστερικές ίνες
Προέλευση: Κίνα

Καθαρισμός: Με στεγνό ύφασμα
Λαμπτήρας: Έως 150 watts το μέγιστο

Κωδικός προϊόντος: L200064 Κατηγορίες: , , , Brand:

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Sallee της Ashley®, διαθέτει μία βάση από σμιλεμένο μέταλλο και πολυεστέρα, στολισμένη με φύλλα, μεταλλικές καμπύλες και εγχάρακτα σχέδια, που δίνουν μία ρομαντική και μάλλον εξωτική αίσθηση σε αυτό το εντυπωσιακό επιτραπέζιο φωτιστικό. Επάνω σε αυτά, μία προσεγμένη πατίνα, του δίνει την αίσθηση του πολυκαιρισμένου υλικού. Τέλος, το καπέλο του, σε σχήμα ορθογώνιου κώνου, έρχεται να «δέσει» αρμονικά το σύνολο.

Υπέροχο φωτιστικό, που θα το βρείτε στην έκθεσή μας.

Διαστάσεις 46 × 30 × 85 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!