-30%

Φωτιστικό επιτραπέζιο Ashley Moorbank L180084

119,00 

Διαστάσεις: 27 × 27 × 47 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Moorbank, από την Ashley, διαθέτει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο από ροζέτες, που παίζει με τις σκιές, μεγαλώνοντας τις διαστάσεις του. Η βάση του είναι κεραμική, σε χρώμα κεχριμπαρένιο, ενώ το καπέλο του είναι σε σχήμα τυμπάνου, επενδεδυμένο με λευκή υφασμάτινη επίστρωση.

Κωδικός προϊόντος: L180084 Κατηγορίες: , , , Brand:

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Moorbank, από την Ashley, είναι όμορφο, καλλιτεχνικό και πράγματι “τραβάει” επάνω του όλην την προσοχή του κόσμου. Διαθέτει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο από ροζέτες, που παίζει με τις σκιές, μεγαλώνοντας τις διαστάσεις του. Το καπέλο του είναι σε σχήμα τυμπάνου, επενδεδυμένο με λευκή υφασμάτινη επίστρωση, για την τέλεια τελική πινελιά.

Ένα ακόμη πρωτότυπο φωτιστικό στην μοναδική συλλογή μας.

Διαστάσεις 27 × 27 × 47 cm
Προέλευση

Κίνα

Υλικό

Τερακότα

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!