-30%

Φωτιστικό επιτραπέζιο Ashley Lanry L204404

80,00 

Διαστάσεις: 18 × 18 × 36 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Lanry της Ashley, διαθέτει μία αστραφτερή μεταλλική βάση και ένα απλό, λευκό, υφασμάτινο καπέλο. Η ενσωματωμένη θύρα USB, που υπάρχει, σας βοηθάει να κρατάτε φορτισμένες τις ηλεκτρονικές μικροσυσκευές σας.

Κωδικός προϊόντος: L204404 Κατηγορίες: , , , Brand:

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Lanry της Ashley, έχει μια μοντέρνα ρετρό εμφάνιση, που προσδίδει μια διαχρονική κομψότητα σε κάθε σπίτι ή γραφείο. Η μοναδικά σχεδιασμένη μεταλλική βάση του μαλακώνει από την λευκή υφασμάτινη απόχρωση του καπέλου του. Μια ενσωματωμένη θύρα USB κρατά φορτισμένες τις ηλεκτρονικές μικροσυσκευές σας. Μία λεπτή αισθητική θα λαμπρύνει τον χώρο που θα τοποθετηθεί αυτό το φωτιστικό.

Ένα ακόμη από τα ωραία φωτιστικά της συλλογής μας.

Διαστάσεις 18 × 18 × 36 cm
Προέλευση

Κίνα

Υλικό

Μέταλλο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!