-30%

Φωτιστικό επιτραπέζιο Ashley Camdale L204344

80,00 

Διαστάσεις: 18 × 18 × 36 cm

Διαθεσιμότητα: Μόνο 2 απομένουν σε απόθεμα

Ένα κομψό επιτραπέζιο φωτιστικό με μεταλλικό σώμα σε σχήμα σταγόνας, που στεφανώνεται με ένα καπέλο σε λευκή απόχρωση, είναι το Camdale, της Ashley. Με μία θύρα φόρτισης USB, που έχει, διατηρεί τα ηλεκτρονικά σας σε λειτουργία ανά πάσα στιγμή.

Κωδικός προϊόντος: L204344 Κατηγορίες: , , , Brand:

Με το κομψό μεταλλικό του σώμα σε σχήμα σταγόνας, που στεφανώνεται με ένα καπέλο σε λευκή απόχρωση, το επιτραπέζιο φωτιστικό Camdale, της Ashley, δημιουργεί μια ελκυστική εμφάνιση. Με μία θύρα φόρτισης USB, που έχει, διατηρεί τα ηλεκτρονικά σας σε λειτουργία ανά πάσα στιγμή. Τοποθετήστε αυτό το φωτιστικό στο σαλόνι για μία εστία φωτός ή χρησιμοποιήστε το στο μπουντουάρ για σας, σαν μία εξεζητημένη πινελιά.

Κομμάτι της πλούσιας συλλογής μας και αυτό.

Διαστάσεις 18 × 18 × 36 cm
Προέλευση

Κίνα

Υλικό

Μέταλλο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!