-30%

Τραπεζαρία Ashley Wyndahl Σετ 7τμχ. D813-55-01

1.993,00 

Διαστάσεις: 262 × 122 × 78 cm

Διαθεσιμότητα: Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Το τραπέζι τραπεζαρίας Wyndahl, συνδέει το παρελθόν με άψογο τρόπο στο παρόν. Έχει τεχνητά πεπαλαιωμένο φινίρισμα πεύκου και στηρίζεται σε δύο συμπαγή σκαλιστά πόδια, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με μία τραβέρσα, για ενισχυμένη στήριξη. Το σετ περιέχει και έξι καρέκλες D813-01 με την ελαφρώς κεκλιμένη, ξύλινη πλάτη. Έχει τελικό μήκος 262 εκ.

Διαστάσεις τραπεζιού με την επέκταση: Ύψος : 78εκ.  Μήκος: 262εκ. Πλάτος: 122εκ.

Διαστάσεις τραπεζιού χωρίς την επέκταση: Ύψος : 78εκ.  Μήκος: 202εκ. Πλάτος: 122εκ.

Εμπνευσμένο από βαριά και “ζεστά” σπιτικά έπιπλα περασμένων εποχών, το τραπέζι τραπεζαρίας Wyndahl, συνδέει το παρελθόν με άψογο τρόπο στο παρόν. Ελκυστικό, με τεχνητά πεπαλαιωμένο φινίρισμα πεύκου, αυτό το επεκτεινόμενο με πτυσσόμενο φύλλο τραπέζι, που είναι πλούσια διαμορφωμένο και έχει διπλή βάση βάθρου, προορίζεται για όσους εκτιμούν τα ωραία έπιπλα. Μαζί με έξι καρέκλες με την ελαφρώς κεκλιμένη, ξύλινη πλάτη, κάνουν μία πλήρη τραπεζαρία, να την ζείτε και να την καμαρώνετε.

Δείτε την στο site μας και κάνετε από εκεί όλες σας τις παραγγελίες, για ευκολία.

Διαστάσεις 262 × 122 × 78 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!