-30%

Τραπεζαρία στρογγυλή Homelegance Deryn Park Σετ 7τμχ. 2243-76-2243S

3.554,60 

Διαστάσεις: 193 × 152 × 78 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τραπέζι τραπεζαρίας στρογγυλό, που γίνεται οβάλ, από την συλλογή Deryn Park της Home Elegance, μαζί με έξι καρέκλες, της ιδίας σειράς. Φτιαγμένο με πολλή μαστοριά και αγάπη για την παραδοσιακή αισθητική, είναι επιβλητικό και, ταυτόχρονα, εκλεπτυσμένο. Επεκτείνεται με μία φαρδιά σανίδα και έναν μηχανισμό κύλισης, φθάνοντας τα 193 εκ. Στηρίζεται σε έναν φαρδύ σκαλιστό άξονα, που καταλήγει σε τέσσερα πόδια. Χωράει αρκετούς παραπάνω από τους αρχικούς έξι φίλους.
Τραπέζι κλειστό: 152x152x78Υ
Τραπέζι ανοικτό: 193x152x78Y
Διαστάσεις καρέκλας: 59x67x111Y

Μπαίνοντας σε μία τραπεζαρία επιπλωμένη από την συλλογή Deryn Park, θα καταλάβετε αμέσως την αγάπη σας για την παραδοσιακή αισθητική. Επιβλητικά, από κάθε πλευρά, και εκλεπτυσμένα σχεδιαστικά στοιχεία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν αυτήν την όμορφη συλλογή. Στα προσόντα του τραπεζιού, συγκαταλέγεται και το φινίρισμα σε απαλό χρώμα κερασιάς, ενώ οι έξι καρέκλες διαθέτουν περίτεχνα σχεδιασμένη πλάτη και υφασμάτινο κάθισμα με πλούσια απόχρωση.

Μία πολύ όμορφη παραδοσιακά κλασική τραπεζαρία, με στρογγυλό τραπέζι.

 

Διαστάσεις 193 × 152 × 78 cm
Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!