-30%

Τραπεζαρία Σετ 7τμχ. Ashley Ralene D594-35-01

1.645,00 

Διαστάσεις: 199 × 106 × 77 cm

Εξαντλημένο

Διατηρώντας μία σχεδόν μοναστηριακή σοβαρότητα, αλλά με ζεστασιά και ρουστίκ χαρακτήρα, το επεκτεινόμενο τραπέζι τραπεζαρίας Ralene, της Ashley, διαθέτει ελαφρώς πεπαλαιωμένο γυαλιστερό φινίρισμα και απλές γραμμές, σε μια υπέροχη επίδειξη καλού γούστου. Συνοδεύεται με έξι μοναδικές καρέκλες, για μία πλήρη τραπεζαρία. Το τελικό μήκος του τραπεζιού με την επέκταση, φθάνει τα 199 εκ.

Τραπέζι ανοικτό : 199x106x77Y
Τραπέζι κλειστό: 152x106x77Y
Διαστάσεις καρέκλας: 50x57x103Y

Έχετε όρεξη για σχέδιο με καθαρή γραμμή, αλλά με ζεστασιά και ρουστίκ χαρακτήρα; Η ικανοποίηση σερβίρεται με το επεκτεινόμενο τραπέζι τραπεζαρίας Ralene, της Ashley και τις έξι καρέκλες του. Μας αρέσει το πώς είναι ελαφρώς πεπαλαιωμένο, το γυαλιστερό φινίρισμά του και η σε στυλ σανίδας επιφάνειά του. Και οι απλές γραμμές του; Μια υπέροχη επίδειξη καλού γούστου, σε μία τραπεζαρία με έξι καρέκλες, για εσάς και τους καλούς σας φίλους.

Ελάτε στην έκθεσή μας, απλώς για να δοκιμάσετε την αντοχή του και να δείτε πώς ταιριάζουν οι καρέκλες του.

Διαστάσεις 199 × 106 × 77 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!