-30%

Τραπέζι Τραπεζαρίας Σαλονιού Σκαλιστό – AC3331-1

939,40 

Διαστάσεις: 180 × 106 × 75 cm

Εξαντλημένο

Λιτό και αρχοντικό τραπέζι τραπεζαρίας. Σε συνδυασμό με έξι καρέκλες με ωραίο σκάλισμα στον ξύλινο σκελετό της πλάτης και μαύρο δέρμα στην πλάτη και το κάθισμα (PU), συνθέτετε μία πολύ ωραία τραπεζαρία, για να περιποιείστε την οικογένεια και τους φίλους σας.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Μαλαισία

Συνδυάζεται με:
Πολυθρόνα Ξύλινη Σκαλιστή Δερμάτινη AC3331AC
Καρέκλα Ξύλινη Σκαλιστή Δερμάτινη AC3331SC

Κωδικός προϊόντος: AC3331-1 Κατηγορίες: , , ,

Ιδιαίτερα επίσημο επιμηκυνόμενο τραπέζι τραπεζαρίας, από μασίφ ξύλο Rubberwood κα με μηχανισμό Butterfly. Είναι σε σκούρο χρώμα, με αστραφτερό λουστράρισμα, ενώ τα τέσσερα πόδια που το στηρίζουν, είναι διακοσμημένα με ένα εντυπωσιακό ανάγλυφο σχέδιο, που αναπαριστά φύλλα λουλουδιών. Με τις δύο προεκτάσεις του φθάνει το συνολικό μήκος των 225 εκ. και μπορεί να εξυπηρετήσει άνετα 8 άτομα. Το τραπέζι μπορείτε να το συνδυάσετε ιδανικά, με τις αντίστοιχες πολυθρόνες και να συμπληρώσετε μία ωραιότατη τραπεζαρία, που θα σας ανεβάσει ένα επίπεδο υψηλότερα.

Θα τα βρείτε όλα, στην συλλογή μας.

Διαστάσεις 180 × 106 × 75 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!