-30%

Τραπέζι μοναστηριακό με επέκταση Ashley Hillcott D798-55

Original price was: 1.570,00 €.Current price is: 1.099,00 €.

Διαστάσεις: 106 × 240 × 76 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ένα ρουστίκ τραπέζι τραπεζαρίας, από την Ashley, που θα προσθέσει έναν ζεστό και ευχάριστο τόνο στην τραπεζαρία σας. Είναι συμπαγής κατασκευή, με δύο περίτεχνα σχεδιασμένα πόδια και με φινίρισμα πολυκαιρισμένου επίπλου, στην επιφάνειά του. Με τα πρόσθετα φύλλα επέκτασης, που διαθέτει (239 εκ.), μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα άτομα.

Διαστάσεις τραπεζιού με την επέκταση: Ύψος : 76εκ. Μήκος: 240εκ. Πλάτος: 104εκ.

Διαστάσεις τραπεζιού χωρίς την επέκταση: Ύψος : 76εκ. Μήκος: 195εκ. Πλάτος: 104εκ.

Με τη στιβαρή σιλουέτα του και το ζωηρό, πολυκαιρισμένο σκούρο καφέ φινίρισμα, το τραπέζι τραπεζαρίας Hillcott, της Ashley, προσθέτει στο μοντέρνο στυλ αγροικίας έναν πλούσιο και ουσιαστικό τόνο. Τα προσεκτικά σχεδιασμένα για να τραβούν την προσοχή πόδια του και η επιτηδευμένα ακατέργαστη επιφάνεια, ενισχύουν την εγκάρδια, σπιτική αίσθηση.

Πρόκειται για ένα επιβλητικό και χρηστικό έπιπλο που θα το αγαπήσετε πολύ.

Διαστάσεις 106 × 240 × 76 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!