-30%

Τραπεζάκι σαλονιού οβάλ Ashley Nestor T517-0

549,00 

Διαστάσεις: 122 × 87 × 51 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το οβάλ τραπεζάκι σαλονιού Nestor, από την Ashley, είναι ένα έπιπλο που κάνει τα παραδοσιακά στοιχεία να φαίνονται κατάλληλα για μία μοντέρνα διακόσμηση. Στηρίζεται σε τέσσερα σιδερένια πόδια με σκαλίσματα φύλλων ακάνθου, τα οποία έχουν καμπυλωτό σχήμα. Έχει ένα ράφι στο κάτω μέρος, περασμένα με λούστρο, που δίνει μια ζεστασιά και μία ρουστίκ γοητεία, υψηλής ποιότητας.

Το οβάλ τραπεζάκι σαλονιού Nestor, από την Ashley, είναι ένα μοναδικό έπιπλο που κάνει τα παραδοσιακά στοιχεία να φαίνονται πολύ κατάλληλα για μία μοντέρνα διακόσμηση. Είναι δύσκολο να μη θαυμάσει κανείς την κομψότητα και την πολυπλοκότητα των σκαλισμάτων των φύλλων της ακάνθου και των καλλίγραμμων φιδίσιων ποδιών. Τα ράφια του είναι περασμένα με ένα λούστρο, που του δίνει μια ζεστασιά και μία ρουστίκ γοητεία, υψηλής ποιότητας.

Παραγγείλτε το από το site μας και θα σας το φέρουμε αμέσως.

Διαστάσεις 122 × 87 × 51 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!