-30%

Τραπεζάκι βοηθητικό Ashley Devonsted T310-217

Original price was: 355,00 €.Current price is: 249,00 €.

Διαστάσεις: 40 × 63 × 61 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το βοηθητικό τραπεζάκι Devonsted, από την Ashley, προσφέρει πολλές ευκολίες, στον κάτοχό του. Θύρα USB και ηλεκτρικού ρεύματος, αποθηκευτικό χώρο ανοικτό και κλειστό, ωραίο σχέδιο και ζεστό σκούρο καφέ χρώμα. Διαθέτει, επίσης, μπρούτζινο χερούλι στο ντουλαπάκι και τέσσερα εμφανή πόδια.

Το βοηθητικό τραπεζάκι Devonsted της Ashley, είναι απλά μια καταπληκτική επίδειξη λειτουργιών, που μπορούν να γίνουν με επίκεντρο τον καναπέ. Οι καθημερινές σας συνήθειες αναβαθμίζονται με την θύρα φόρτισης USB και έναν εύχρηστο, πτυσσόμενο δίσκο για να κρατάτε τα τηλεχειριστήρια και τα ποτά κοντά σας. Αναζητάτε επιπλέον χώρο αποθήκευσης; Αυτό το τραπέζι μπορεί να χωρέσει αρκετά πράγματα. Σκοπίμως φτιαγμένο για έναν ανέμελο τρόπο ζωής, είναι ένα απαραίτητο καθημερινό εργαλείο.

Δείτε το αναλυτικά στο site μας και αγοράστε το από εκεί, με εύκολο τρόπο.

Διαστάσεις 40 × 63 × 61 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!