-30%

Τραπεζάκι βοηθητικό στρογγυλό Homelegance Tobias 3681-04

Original price was: 641,00 €.Current price is: 449,00 €.

Διαστάσεις: 71 × 71 × 64 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το φινετσάτο αυτό στρογγυλό βοηθητικό τραπεζάκι, της συλλογής Tobias της Homelegance, είναι κατασκευασμένο σε σκούρο καφέ χρώμα. Διαθέτει ένα κάτω ράφι ανοιχτό και καλής ποιότητας ροδάκια, για την εύκολη μετακίνησή του σε όποιο μέρος του σπιτιού σας θέλετε.

Τα κλασικά στοιχεία του σχεδίου αυτού του πολύ σικάτου βοηθητικού τραπεζιού, από την συλλογή επίπλων Τομπίας της Homelegance, προσθέτουν μία διαχρονική εμφάνιση στο καθιστικό σας, καθιστώντας το έτσι μία λειτουργική και στιλάτη προσθήκη. Ο καπλαμάς σημύδας, που καλύπτει αυτήν τη συλλογή μ ένα σκούρο καφέ χρώμα, τονίζει τους έντονους κόκκους του ξύλου. Έχει ένα ανοικτό ραφάκι, στο κάτω μέρος, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα από τα μικροαντικείμενα σας.

Μπορείτε να το αποκτήσετε παραγγέλνοντάς το από το site μας.

Διαστάσεις 71 × 71 × 64 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!