-50%

Τραπεζάκι βοηθητικό ντουλάπι Ashley Realyn T523-7

349,00 

Διαστάσεις: 36 × 61 × 59 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού της σειράς Realyn, της Ashley, έχει το παραδοσιακό στυλ εξοχικής κατοικίας. Διαθέτει δίχρωμο αντικέ φινίρισμα, που συνδυάζει ένα φθαρμένο λευκό με ένα τεχνητά πεπαλαιωμένο φινίρισμα από ξύλο. Οι έξυπνα τοποθετημένες πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος και θύρες φόρτισης USB, θα διευκολύνουν την ζωή σας, ενώ τα μπρούτζινα στρογγυλά πόμολα και τα στρογγυλά εμφανή πόδια του, είναι τα λιτά στοιχεία διακόσμησης, που διαθέτει.

Το βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού της σειράς Realyn, της Ashley, έχει το παραδοσιακό στυλ εξοχικής κατοικίας. Το αντικέ δίχρωμο φινίρισμα συνδυάζει ένα φθαρμένο λευκό με ένα τεχνητά πεπαλαιωμένο φινίρισμα από ξύλο, για διπλή μερίδα γοητείας. Έξυπνα τοποθετημένες πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος και θύρες φόρτισης USB, εναρμονίζονται υπέροχα με τις ανάγκες σας για υψηλή τεχνολογία.

Κάνετε τις αγορές σας από το site μας, για δική σας ευκολία.

Διαστάσεις 36 × 61 × 59 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!