-50%

Τραπεζάκι Βοηθητικό Λευκό Ashley Realyn T743-6

349,00 

Διαστάσεις: 66 × 66 × 66 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού της σειράς Realyn, της Ashley, διαθέτει δύο επιφάνειες. Η επάνω ξύλινη επιφάνεια είναι σε στρογγυλή, σε καφέ-ο-λε χρώμα, ενώ η κάτω είναι κυματοειδής, στο χρώμα του σκελετού, που είναι λευκό με δεύτερο πέρασμα σε καφέ χρώμα, που δίνει την αίσθηση του παλαιωμένου γαλλικού ρουστίκ.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

 

Πρόκειται για ένα όμορφο βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού της σειράς Realyn, της Ashley, το οποίο στηρίζεται σε τέσσερα ξύλινα πόδια, με σκαλίσματα φύλλων, τα οποία καταλήγουν σε στρογγυλές βάσεις. Διαθέτει δύο επιφάνειες, εκ των οποίων η άνω επιφάνεια είναι στρογγυλή σε χρώμα καφέ ανοικτό, ενώ η κάτω είναι κυματοειδής, στον τόνο του παλαιωμένου λευκού.

Γερή κατασκευή και κομψή κατασκευή, που είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα ενός ολοκληρωμένου σαλονιού. Σας περιμένει στην έκθεσή μας.

Διαστάσεις 66 × 66 × 66 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!