-30%

Βιτρίνα Έπιπλο Ιταλική Δίφυλλη Τερακότα SA10

770,00 

Διαστάσεις: 85 × 45 × 95 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Έπιπλο βιτρίνα Ιταλική δίφυλλη με σκαλίσματα σε χρώμα χρυσό. Έχει ανοιγοκλειόμενο καπάκι, καθρέπτη στο πίσω και το κάτω μέρος, μπιζουτέ επεξεργασία στα εξωτερικά τζάμια και δύο υάλινα ράφια. Τέλος, έχει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση.

Υλικό: Τερακότα – Προέλευση: Ιταλία.

Κωδικός προϊόντος: SA10 Κατηγορίες: , , , Ετικέτα:

Χαμηλή βιτρίνα (προθήκη), με δύο υάλινα διαχωριστικά, τα οποία δημιουργούν τρεις άνετους χώρους προβολής. Είναι ένα πολύ πρακτικό έπιπλο, που έχει δουλευτεί προσεκτικά από Ιταλούς σχεδιαστές και τεχνίτες. Το εξάγωνο πεπλατυσμένο σχήμα της, είναι βολικό και δημιουργεί αρκετά μεγάλους χώρους προβολής. Μπορεί να σταθεί σε οποιοδήποτε «καλό σπίτι» ή επαγγελματικό χώρο. Ζητείστε να τη δείτε οπωσδήποτε, στην συλλογή μας.

Διαστάσεις 85 × 45 × 95 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!