-51%

Τριθέσιος καναπές Ashley® Briaroaks 85905-38

999,00 

Διαστάσεις: 226 × 99 × 104 cm

Διαθεσιμότητα: Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Τριθέσιος καναπές Briaroaks, από την Ashley®. Με περίτεχνα σκαλίσματα στον ξύλινο σκελετό, αφράτους, επενδεδυμένους στρογγυλούς βραχίονες και ταπετσαρία σε καφέ-ο-λε χρώμα, με την αίσθηση σενίλ ύφανσης. Συνοδεύεται από τρία διακοσμητικά μαξιλάρια σε βαθιά, γήινα χρώματα.

 

Ο εντυπωσιακός τριθέσιος καναπές Briaroaks, από την Ashley® είναι υπέροχα διακοσμημένος με περίτεχνα σκαλίσματα και ο ξύλινος σκελετός του συμπληρώνεται από τους αφράτους, στρογγυλούς βραχίονες, επενδεδυμένους με την ταπετσαρία. Η ταπετσαρία, σε καφέ-ο-λε χρώμα, έχει την αίσθηση σενίλ ύφανσης και μία γοητεία, που τονίζεται ακόμη καλύτερα από τα τρία διακοσμητικά μαξιλάρια σε βαθιά, γήινα χρώματα.

Αποκτήστε αυτόν τον υπέροχο αναπαυτικό καναπέ της Ashley®, σήμερα.

Πλαίσιο γωνιακών συνδέσεων
Μασίφ ξύλινος σκελετός
Επένδυση με ύφασμα τ.chenille
Σταθερά μαξιλάρια πλάτης
Αφαιρούμενα μαξιλάρια καθίσματος με φερμουάρ
Μαξιλάρια με υπέρ-υποστηρικτικά ανεξάρτητα ελατήρια
Περιλαμβάνονται 3 διακοσμητικά μαξιλάρια

Διαστάσεις 226 × 99 × 104 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Υλικό

Ύφασμα

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!