-30%

Τριθέσιος Καναπές Ashley® Breville 80003-38

1.190,00 

Διαστάσεις: 229 × 99 × 99 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ένα τριθέσιος καναπές, εμπνευσμένος από τα απέραντα άνυδρα τοπία των ΝΔ πολιτειών της Αμερικής. Είναι καλυμμένος από τεχνητά παλαιωμένο τεχνόδερμα, που χαρίζει ζεστασιά και άνεση, στην καθημερινότητά μας. Έχει φαρδιά μαξιλάρια στην πλάτη και στο κάθισμα και τα – επίσης αφράτα μπράτσα του – είναι σε σχήμα S. Χαρείτε τον, σε πολύ προσιτή τιμή.

 

Απολαύστε τη διαχρονική ομορφιά του αθάνατου δέρματος, που σας προσφέρει αυτός ο στιλάτος καναπές. Εμπνευσμένος από τη δυνατή και ανατρεπτική ομορφιά των νοτιοδυτικών πολιτειών με το γήϊνο τοπίο, είναι ντυμένος από τεχνητά παλαιωμένο τεχνόδερμα, σχεδιασμένο για να δίνει ζεστασιά και άνεση, στην καθημερινή σας ζωή. Η ελαφριά διακόσμηση από οι καμπαράδες παλαιού τύπου, προσθέτει μια ακόμη πινελιά στο ήδη υπέροχο σύνολο.
 Δοκιμάστε τον, στην έκθεσή μας και αφεθείτε στη σπιτική του θαλπωρή.
Μαξιλάρια με υπέρ-υποστηρικτικά ανεξάρτητα ελατήρια
Πλαίσιο γωνιακών συνδέσεων
Σταθερά μαξιλάρια πλάτης
Αποσπώμενα μαξιλάρια καθίσματος
Περιλαμβάνονται τα 2 διακοσμητικά μαξιλαράκια
Μαξιλάρια με γέμιση από μαλακό πολυεστερικό νήμα
Εμφανή πόδια με φινίρισμα ξύλου
Διαστάσεις 229 × 99 × 99 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Υλικό

Τεχνόδερμα υψηλής ποιότητας

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!