-36%

Τριθέσιος Δερμάτινος Καναπές Ashley® Beamerton 87901-38

1.999,00 

Διαστάσεις: 252 × 102 × 99 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τριθέσιος καναπές Beamerton, από την Ashley®. Είναι επενδεδυμένος από γνήσιο δέρμα και διαθέτει αναπαυτικά στρογγυλά μπράτσα, εμφανείς ραφές και εμφανή στρογγυλά πόδια. Συνοδεύεται με δύο διακοσμητικά μαξιλαράκια, με μοντέρνο μοτίβο, κεντημένα με PE νήμα.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

Τι μπορεί να είναι καλύτερο σε ένα έπιπλο από την αίσθηση του πραγματικού δέρματος; Αυτήν τη μοναδική αίσθηση μπορείτε να απολαύσετε – σε μια άνετα προσιτή τιμή – με τον τριθέσιο καναπέ Beamerton, από την Ashley®. Το κάθισμα και τα μπράτσα καλύπτονται από γνήσιο δέρμα, προσφέροντας μια ασύγκριτη εμπειρία. Έχει αναπαυτικά στρογγυλά μπράτσα και διακριτικές λεπτομέρειες, όπως εμφανείς ραφές και εμφανή στρογγυλά πόδια, που εκπέμπουν μια αίσθηση πλούσιας ρουστίκ γοητείας, η οποία δεν παύει ποτέ να είναι στη μόδα. Συνοδεύεται με δύο διακοσμητικά μαξιλαράκια, με μοντέρνο μοτίβο.

Μία μοναδικά καλή περίπτωση, για εσάς και το σπίτι σας. Εκμεταλλευτείτε την.

Διαστάσεις 252 × 102 × 99 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!