-50%

Καναπές τριθέσιος Homelegance Franklin 9260DB-3

Original price was: 1.598,00 €.Current price is: 799,00 €.

Διαστάσεις: 249 × 103 × 100 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ο άνετος τριθέσιος καναπές Franklin της Homelegance, διαθέτει αποσπώμενα μαξιλάρια πλάτης και καθίσματος με φερμουάρ, εμφανή ξύλινα πόδια και τέσσερα διακοσμητικά μαξιλαράκια. Ένα σκούρο καφέ και γυαλιστερό ύφασμα με όψη δέρματος καλύπτει τον καναπέ και οι ασημόχρωμοι καμπαράδες, είναι το μόνο διακοσμητικό του στοιχείο.

Mε μια φίνα εμφάνιση με παραδοσιακό σχέδιο, η συλλογή Franklin της Homelegance, προσδίδει μια διαχρονική χάρη στο καθιστικό σας. Ένα σκούρο και γυαλιστερό ύφασμα με όψη δέρματος καλύπτει τον τριθέσιο καναπέ και τα παραδοσιακά στρογγυλεμένα ερεισίχειρά του. Τα εμφανή του πόδια με κλασικές λεπτομέρειες στο σχέδιό τους, ολοκληρώνουν ένα έπιπλο, πολύ ταιριαστό για τον χώρο σας.

Μελετήστε πολύ καλά αυτόν τον τριθέσιο καναπέ και αποκτήστε τον από το site μας.

Πλαίσιο γωνιακών συνδέσεων

Μασίφ ξύλινος σκελετός
Αποσπώμενα μαξιλάρια πλάτης και καθίσματος
Μαξιλάρια με υπέρ-υποστηρικτικά ανεξάρτητα ελατήρια

Αφαιρούμενα μαξιλάρια με φερμουάρ
Περιλαμβάνονται 4 διακοσμητικά μαξιλάρια

Διακοσμητικοί καμπαράδες

Διαστάσεις 249 × 103 × 100 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!