-30%

Καναπές κρεβάτι AKS-FORM-3

Original price was: 641,00 €.Current price is: 449,00 €.

Διαστάσεις: 205 × 85 × 85 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Αυτός ο τριθέσιος καναπές, με πολύ απλές κινήσεις, γίνεται ένα μεγάλο και άνετο κρεβάτι. Στο κάτω μέρος του, έχει δύο άνετους αποθηκευτικούς χώρους και εξωτερικά είναι ντυμένος με καλαίσθητη ταπετσαρία σε ανοιχτό γκρι χρώμα. Έχει εμφανή ξύλινα πόδια και συνοδεύεται από δύο διακοσμητικά μαξιλαράκια.

Καθαρές διαστάσεις κρεβατιού: 180×100εκ.

Ένας καταπληκτικός τριθέσιος καναπές, ο οποίος με πολύ απλές κινήσεις γίνεται ένα μεγάλο και άνετο κρεβάτι. Απλός και αρχοντικός στο σχέδιο του, είναι ντυμένος με μια πολύ καλαίσθητη ταπετσαρία, σε ανοιχτό γκρι χρώμα. Το ωραίο είναι ότι κάτω από το κάθισμα έχει δύο ευρύχωρους αποθηκευτικούς χώρους, που διευκολύνουν τα μέγιστα κάθε νοικοκυρά.

Αυτός ο καναπές θα μαγέψει πολλούς ανθρώπους, που αγαπούν το σπίτι τους.

Διαστάσεις 205 × 85 × 85 cm
Προέλευση

Τουρκία

Ξύλο

Σημύδα

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!