-30%

Καναπές-κρεβάτι τετραθέσιος AKS-MABEL-3-Z07

Original price was: 1.355,00 €.Current price is: 949,00 €.

Διαστάσεις: 240 × 90 × 85 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ακολουθώντας την σύγχρονη τάση και την έμπνευση του σχεδιαστή του, αυτός καναπές-κρεβάτι διακοσμείται μόνον από μπουτόν και ραφές. Βεβαίως, έχει και μια ωραία καφέ ταπετσαρία που κερδίζει όλους αυτούς που τον βλέπουν, στον χώρο που βρίσκεται. Έχει και το πλεονέκτημα ότι με απλές κινήσεις μετατρέπεται σε ένα πολύ άνετο διπλό κρεβάτι.

Καθαρές διαστάσεις κρεβατιού: 177×92εκ.

Κωδικός προϊόντος: AKS-MABEL-3-Z07 Κατηγορίες: , , ,

Ενώ είναι απλός, δεν λείπει μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας από αυτόν τον τετραθέσιο καναπέ-κρεβάτι. Ίσως τα αφράτα μαξιλάρια καθίσματος, ίσως το ωραίο καφέ χρώμα της ταπετσαρίας του να συμβάλλουν στην δημιουργία αυτής της αίσθησης. Όμορφος, αλλά και πρακτικός και χρήσιμος, με απλές κινήσεις μετατρέπεται σε ένα πολύ άνετο διπλό κρεβάτι.

Θα ενθουσιαστείτε όταν τον δείτε από κοντά, στην έκθεσή μας.

Διαστάσεις 240 × 90 × 85 cm
Προέλευση

Τουρκία

Ξύλο

Σημύδα

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!