-30%

Καναπές διθέσιος Ashley Stracelen 80603-35

1.050,00 

Διαστάσεις: 174 × 98 × 98 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Διθέσιος καναπές της σειράς Stracelen, της Ahsley, με διακοσμητικά καρφιά με στρογγυλή κεφαλή και αποσπώμενα μαξιλάρια καθίσματος. Είναι επενδεδυμένος με βελούδινο ύφασμα σενίλ, με ψηλό πέλος, σε σκούρο καφέ χρώμα. Στηρίζεται σε τέσσερα εμφανή πόδια, σε γυαλιστερό ανοιχτό καφέ φινίρισμα, που αναδεικνύει το στυλ και την ποιότητά του.

Ο καθένας μπορεί να έχει το καλύτερο κάθισμα στο σπίτι του με αυτήν τον διθέσιο καναπέ της σειράς Stracelen, της Ahsley. Τα διακοσμητικά καρφιά με την στρογγυλή κεφαλή δίνουν τις τελευταίες πινελιές πριν από τα σφαιρικά πόδια, που είναι τόσο αγαπητά από όλους. Η βελούδινη επένδυση με ύφασμα σενίλ με ψηλό πέλος, σε κρατά χαλαρό.

Συνδυάστε την ποιότητα και την αισθητική Ashley, με έναν μοναδικό τρόπο.

Διαστάσεις 174 × 98 × 98 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!