-50%

Διθέσιος Δερμάτινος Καναπές Ashley® Embrook 32501-35

1.499,00 

Διαστάσεις: 163 × 104 × 104 cm

Διαθεσιμότητα: Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Ο διθέσιος καναπές Embrook, από την Ashley®, είναι κατασκευασμένος από σκαλιστό ξύλο και γνήσιο δέρμα. Διαθέτει περίτεχνο σκάλισμα, σε όλο τον ξύλινο σκελετό του και αποσπώμενα μαξιλάρια καθίσματος. Συνοδεύεται από τρία διακοσμητικά μαξιλάρι, τα δύο με υπέροχα κεντημένη στόφα και το τρίτο με ύφασμα μελανζέ.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

Μία υπέροχη μίξη παλιoμοδίτικης κομψότητας και σύγχρονης άνεσης. Ο διθέσιος καναπές Embrook, από την Ashley®, σε δελεάζει με το γνήσιο δέρμα σε όλο το κάθισμα, που του ενισχύει την πολυτέλεια και την ανθεκτικότητα. Η επιλογή σκούρας ταπετσαρίας με κάποιους ανοικτούς τόνους, δημιουργεί ένα εφέ αγριάδας, που καταλήγει σε μια αίσθηση σπάνιας λεπτότητας. Οι επίπονες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ένα πολυτελές εμφανές πλαίσιο με περίτεχνα σκαλίσματα και γλυπτούς βραχίονες, τονίζοντας την χάρη και το μεγαλείο του. Τα μαλακά διακοσμητικά μαξιλάρια, που τον συνοδεύουν, κάνουν το κάθισμά σας πιο αναπαυτικό και πιο ξεκούραστο.

Δείτε τον στο site μας και ελάτε στην έκθεσή μας, να τον απολαύσετε από κοντά.

Διαστάσεις 163 × 104 × 104 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!