-74%

Πολυθρόνα Ashley Creeal Heights 80202-20

359,00 

Διαστάσεις: 89 × 92 × 94 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Πολυθρόνα μπερζέρα Creeal Heights, της Ashley, επενδυμένη με απαλή μπλε σκούρα ταπετσαρία και το κλασικό σχέδιο με κεκλιμένους βραχίονες και διακοσμητικούς καμπαράδες. Διαθέτει αποσπώμενο μαξιλάρι καθίσματος και στηρίζεται σε τέσσερα εμφανή γωνιώδη πόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Η μοντέρνα και πρωτοποριακή πολυθρόνα Creeal Heights, της Ashley, είναι επενδυμένη με απαλή μπλε σκούρα ταπετσαρία και μαζί με το κλασικό της σχέδιο, έχει έναν αέρα υψηλής αισθητικής. Οι κεκλιμένοι βραχίονες τονίζονται από τους διακοσμητικούς καμπαράδες, που έχουν κεφαλή σε τόνους νίκελ. Όταν έρχεται η ώρα της χαλάρωσης, είναι βέβαιον ότι θα προτιμήσετε αυτήν την πολυθρόνα.

Ελάτε στην έκθεσή μας ή κάνετε τις αγορές σας από το site μας.

Διαστάσεις 89 × 92 × 94 cm
Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!