-30%

Πολυθρόνα Υπερμεγέθης δερμάτινη Ashley Beamerton 87901-23

Original price was: 1.712,00 €.Current price is: 1.199,00 €.

Διαστάσεις: 135 × 102 × 99 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Μία υπερμεγέθης δερμάτινη πολυθρόνα Ashley Beamerton, που αντανακλά μια αίσθηση πλούσιας, διαχρονικής, ρουστίκ γοητείας. Έχει αφράτα στρογγυλά ερεισίχειρα και κάποιες άλλες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως τετράγωνα ραμμένα μαξιλάρια και εμφανή ξύλινα στρογγυλά πόδια.

Τι μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση του πραγματικού δέρματος; Μπορείτε να την έχετε — σε άνετη προσιτή τιμή — αγοράζοντας την υπερμεγέθη πολυθρόνα Beamerton, της Ashley. Να είστε βέβαιοι ότι το κάθισμα και τα ερεισίχειρα είναι καλυμμένα με γνήσιο δέρμα, για μια ασύγκριτη εμπειρία. Τα αφράτα στρογγυλά ερεισίχειρα και κάποιες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως τετράγωνα ραμμένα μαξιλάρια και εμφανή ξύλινα στρογγυλά πόδια, αντανακλούν μια αίσθηση πλούσιας ρουστίκ γοητείας, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Μία δερμάτινη και αναπαυτική πολυθρόνα, που προσφέρει πολυτέλεια και άνεση.

Διαστάσεις 135 × 102 × 99 cm
Υλικό

Δέρμα, Τχνόδερμα υψηλής ποιότητας

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!