-30%

Πολυθρόνα σαλονιού Ashley Haisley 38901-23

735,00 

Διαστάσεις: 145 × 104 × 102 cm

Εξαντλημένο

Μεγάλων διαστάσεων πολυθρόνα σαλονιού Haisley, από την Ashley, με παχύ ανθεκτικό μαξιλάρι και ταπετσαρία σε ανοικτό χρώμα ελεφαντοστού. Ανθεκτική, με ψαλιδωτούς συνδέσμους, χοντρό ύφασμα ταπετσαρίας και εμφανή πόδια.

Υλικό επένδυσης: Στόφα
Προέλευση: Βιετνάμ

Συνδυάζεται με:
Σκαμπό σαλονιού Ashley Haisley 38901-14
Διθέσιος καναπές Ashley Haisley 38901-35
Τριθέσιος καναπές Ashley Haisley 38901-38

Συνδυάζοντας κλασικά στοιχεία, όπως πολυτελείς κυλινδρικούς βραχίονες, αποσπώμενα τετράγωνα μαξιλάρια και κωνικά σκούρα πόδια που έλκουν τα βλέμματα, αυτή η ευρύχωρη πολυθρόνα σαλονιού της σειράς Haisley, από την Ashley, με παχύ ανθεκτικό μαξιλάρι και ταπετσαρία σε ανοικτό χρώμα ελεφαντοστού, είναι έτοιμη να βολέψει εσάς και τους καλεσμένους σας, πολύ αναπαυτικά. Ανθεκτική, με ψαλιδωτούς συνδέσμους και εμφανή πόδια, θα γίνει το απαραίτητο συμπλήρωμα της καταπληκτικής σας επίπλωσης και κήρυκας του καλού σας γούστου.

Βρείτε την και αγοράστε την από το site μας.

Διαστάσεις 145 × 104 × 102 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!