-50%

Πολυθρόνα σαλονιού Ashley Degas A3000123

329,00 

Διαστάσεις: 62 × 78 × 79 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Πολυθρόνα σαλονιού Degas, δίχως ερεισίχειρα, από την Ashley. Η πλάτη του καθίσματος με τα διακοσμητικά μπουτόν αναδεικνύει το μαλακό ύφασμα, ενώ τα μπροστινά πόδια είναι στρογγυλεμένα. Η ταπετσαρία είναι σε ένα ανοικτό γκρι-μπεζ χρώμα.

Η δημιουργία μιας νέας παράδοσης γίνεται δεκτή με ανοιχτές αγκάλες, όταν πρόκειται για πράγματα που μοιάζουν με την πολυθρόνα δίχως ερεισίχειρα Degas, από την Ashley. Στολίστε το σπίτι σας με την διαχρονική αλλά και μοντέρνα γοητεία της. Η πλάτη του καθίσματος με διακοσμητικά μπουτόν αναδεικνύει το μαλακό ύφασμα, ενώ τα μπροστινά στρογγυλεμένα πόδια είναι μια μικρή ντιζαϊνάτη πινελιά που κάνει εντονότερη την στυλιστική εντύπωση.

Τοποθετήστε δύο από αυτές μαζί με το αγαπημένο σας τραπεζάκι και θα έχετε ένα πολύ κομψό καθιστικό.

Διαστάσεις 62 × 78 × 79 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!