-30%

Μπουφές ξύλινος Σκαλιστός 3283AN

Original price was: 470,00 €.Current price is: 329,00 €.

Διαστάσεις: 76 × 30 × 77 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ξύλινος μπουφές, με σχήμα ημικυκλικό, με τέσσερα μεγάλα συρτάρια και δύο πλαϊνά ντουλάπια, με ένα ράφι. Είναι κατασκευασμένος σε ανοιχτό καφέ χρώμα και έχει διακοσμητικά σκαλίσματα στα φύλλα των ντουλαπιών του και στα συρτάρια. Το εμπρόσθιο τμήμα του με τα συρτάρια, διαχωρίζεται από δύο ξυλόγλυπτες ατέρμονες κολώνες.

Κωδικός προϊόντος: 3283AN Κατηγορίες: , , ,

Ένας συμπαθητικός ξύλινος μπουφές, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρκετές μεριές του σπιτιού σας, είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Έχει σχήμα ημικυκλικό, με τέσσερα μεγάλα συρτάρια και δύο πλαϊνά ντουλάπια, με ένα ράφι, από τα οποία κρέμεται ένα μεγάλο μπρούτζινο χερούλι. Το εμπρόσθιο τμήμα του με τα συρτάρια, διαχωρίζεται από δύο ξυλόγλυπτες ατέρμονες κολώνες.

Αποκτήστε αυτόν τον μπουφέ και διακοσμήστε τον χώρο που θα τον τοποθετήσετε.

Διαστάσεις 76 × 30 × 77 cm
Προέλευση

Κίνα

Ξύλο

Αφρικάνικη καρυδιά

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!