-30%

Μπουφές με καθρέπτες Ashley Alvaton A4000222

649,00 

Διαστάσεις: 118 × 41 × 89 cm

Εξαντλημένο

Στον μπουφέ Alvaton της Ashley, οι πόρτες του διπλού ντουλαπιού είναι επενδεδυμένες με καθρέφτες, που προσφέρουν μια ανοιχτή και ευάερη αίσθηση. Τις πόρτες κοσμεί ένα χαρακτηριστικό γεωμετρικό σχέδιο, ενώ το σύνολο συμπληρώνεται από δύο μακρόστενα μπρούτζινα χερούλια.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

Κωδικός προϊόντος: A4000222 Κατηγορίες: , , , , , Brand:

Λείπει αποθηκευτικός χώρος; Όχι πλέον. Ο μπουφές Alvaton της Ashley, με το χαρακτηριστικό του σχέδιο σας καλύπτει. Οι καθρέφτες, που επενδύουν τις πόρτες του διπλού ντουλαπιού, προσφέρουν μια ανοιχτή και ευάερη αίσθηση, ενώ τα δύο ρυθμιζόμενα ράφια του θα φιλοξενούν με τάξη τα πράγματά σας. Ένα ευέλικτο έπιπλο ποιότητας, που λειτουργεί υπέροχα σε μια είσοδο, τραπεζαρία, κουζίνα ή κάποιο άλλο δωμάτιο.

Δείτε το με άνεση στο site μας και παραγγείλτε το.

Διαστάσεις 118 × 41 × 89 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!