-30%

Μπουφές Έπιπλο Τύπου Louis Quinze Γίγας IFF59

Original price was: 2.640,00 €.Current price is: 1.848,00 €.

Διαστάσεις: 213 × 54 × 120 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Έπιπλο μπουφές, τύπου Louis Quinze. Mε το διακριτικό χειροποίητο σκάλισμα και τα κομψά μεταλλικά του πόμολα, ταιριάζει στους περισσότερους χώρους του σπιτιού σας (σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό). Εφοδιασμένος με δύο μεγάλα ρηχά συρτάρια και δύο πολύ ευρύχωρα ντουλάπια, αποτελεί μία πολύ καλόγουστη πρόταση.

Ξύλο: Μαόνι (Mahogany) – Προέλευση: Ινδονησία.

Κωδικός προϊόντος: IFF59 Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα:

Υπάρχουν κάποια έπιπλα του σαλονιού, κάποια άλλα για το καθιστικό, κάποια για την κουζίνα. Από την άλλα πλευρά, όμως, υπάρχουν κάποια έπιπλα που ταιριάζουν σε πολλούς χώρους. Σαν και αυτό. Μπορεί να μπει στην τραπεζαρία, στο σαλόνι, στο χωλ, στην κουζίνα, στο υπνοδωμάτιο η ακόμη και στο εξοχικό μας, αρκεί να είναι κάποιου επιπέδου.

Είναι ωραίος ο μπουφές, στιβαρός, κομψός, χωρίς πολλά στολίδια, ευχάριστος και πρακτικός. Συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Είναι ένα αντιπροσωπευτικό κομμάτι της συλλογής μας.

Διαστάσεις 213 × 54 × 120 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!