-30%

Καρέκλα τραπεζαρίας Ashley® Porter D697-04

262,50 

Διαστάσεις: 53 × 72 × 103 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Η καρέκλα τραπεζαρίας της σειράς Porter, από την Ashley®, είναι κομψή και λιτή. Διαθέτει επαναστατική σχεδίαση με κεκλιμένη πλάτη, που είναι επενδεδυμένη με ταπετσαρία και από τις δύο πλευρές. Η εσωτερική πλευρά είναι διακοσμημένη με μπουτόν.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

Συνδυάζεται με:
Τραπέζι τραπεζαρίας Ashley® Porter D697-35
Τραπεζαρία Ashley® Porter – Σετ 7 τμχ. D697-35-04
Μπουφές Ashley® Porter D697-76
Σκαμπό ψηλό Ashley PORTER Περιστρεφόμενο D697-324

Ικανοποιώντας το γούστο σας για παραδοσιακά έπιπλα, η καρέκλα τραπεζαρίας της σειράς Porter, από την Ashley®, είναι κομψή και λιτή. Η επαναστατική σχεδίαση με κεκλιμένη πλάτη, προσθέτει στο κλασικό προφίλ ένα ξεχωριστά μοναδικό ύφος. Η πλάτη – και από τις δύο πλευρές – και το κάθισμα είναι επενδεδυμένη με ταπετσαρία, τονίζοντας ακόμη περισσότερο την κομψή αίσθηση και τη ζεστασιά του καλωσορίσματος.

Επισκεφθείτε το site μας ή την έκθεσή μας και συμπληρώσετε την τραπεζαρία σας με έναν μοναδικό τρόπο.

Διαστάσεις 53 × 72 × 103 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!