-30%

Έπιπλο τηλεόρασης Home Elegance Cardano 1689-72T

1.309,00 

Διαστάσεις: 64 × 182 × 43 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το έπιπλο τηλεόρασης Cardano, της Home Elegance, είναι μια εντυπωσιακή σχεδιαστική παρουσία στο σπίτι σας, χρησιμοποιώντας εφέ σανίδας, σαγρέ επιφάνεια, σημάδια πριονιού και συνδυάζοντάς τα με το παραδοσιακό στυλ και το πλούσιο φινίρισμα. Διαθέτει δύο ντουλαπάκια με πόρτες και σταθερά ράφια, ένα συρτάρι και ένα ευρύχωρο ράφι. Τα πορτάκια των ντουλαπιών του κοσμούνται με νικελένια χερούλια.

Κωδικός προϊόντος: 1689-72T Κατηγορίες: , , , Brand:

Το συμπαγές μεταβατικό στυλ της συλλογής Cardano δημιουργεί μια εντυπωσιακή σχεδιαστική παρουσία στο σαλόνι σας. Χρησιμοποιώντας ξεχωριστές τεχνικές έμφασης – εφέ σανίδας, σαγρέ επιφάνεια, σημάδια πριονιού – και συνδυάζοντάς τα με παραδοσιακό στυλ και πλούσιο φινίρισμα – κομματάκια κάρβουνο από ξυλάνθρακα και σκλήθρες επάνω από καπλαμά ακακίας – δημιουργεί ένα έπιπλο τηλεόρασης 182 εκ, αντάξιο του σπιτιού σας. Τα πόμολα με φινίρισμα κασσίτερου, τοποθετημένα στα λειτουργικά συρτάρια και τις πόρτες, δημιουργούν μια λεπτή αντίθεση στο σκούρο φινίρισμα του ξύλου. Τα ανοιχτά ράφια επιτρέπουν την άνετη και απεριόριστη πρόσβαση στις συσκευές πολυμέσων σας.

Μοναδικής ομορφιάς, συμπαγές και γερό έπιπλο τηλεόρασης.

Διαστάσεις 64 × 182 × 43 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!