-40%

Έπιπλο τηλεόρασης Ιταλίας IT8317

659,00 

Διαστάσεις: 110 × 55 × 120 cm

Εξαντλημένο

Ξύλινο έπιπλο τηλεόρασης, με απλές αλλά πολύ προσεγμένες γραμμές, που διαθέτει ένα ντουλάπι τηλεόρασης και έναν χώρο για άλλες ηλεκτρονικές σας συσκευές. Το ντουλάπι που φιλοξενεί την τηλεόραση, ανοίγει με αναδιπλούμενα φύλλα, ενώ το κάτω ντουλάπι ανοίγει πέφτοντας η πόρτα του προς τα κάτω.

Κωδικός προϊόντος: IT8317 Κατηγορίες: , , , Ετικέτα:

Είναι ένα έπιπλο, με απλές αλλά πολύ προσεγμένες γραμμές, που διαθέτει ένα ντουλάπι τηλεόρασης και έναν χώρο για άλλες ηλεκτρονικές σας συσκευές. Το ντουλάπι που φιλοξενεί την τηλεόραση, ανοίγει με αναδιπλούμενα φύλλα, ενώ το κάτω ντουλάπι ανοίγει πέφτοντας η πόρτα του προς τα κάτω.

Στην επάνω επιφάνειά του, μπορείτε να τοποθετήσετε ότι σας αρέσει, από φωτιστικά και διακοσμητικά ή άλλα μηχανήματα ήχου ή εικόνας.

Δείτε το στο site μας και παραγγείλτε το από εκεί.

Διαστάσεις 110 × 55 × 120 cm
Προέλευση

Ιταλία

Ξύλο

Καρυδιά

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!